Ay Lin Kho heeft Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit gestudeerd. Ze heeft twee jaar in China gewoond, waar zij een boek schreef over haar passie voeding en gezondheid: Gezond & Blij zonder diëten. Nu ze weer dik twee jaar in Nederland woont heeft ze NutriKho, een voedingsadviesbureau opgericht. Ay Lin schrijft voor magazines, kranten en websites.
Haar doel is anderen te helpen om voedingskennis in te zetten voor je gezondheid. Daarnaast is ze hoofdredacteur van het vakblad Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek en zit ze in de redactie van het blad Vork – Prikken in de voedselketen, een magazine voor geïnteresseerden in het hele traject van boer tot bord.
* NIEUW: 28-05-2020, onderzoek marshmallow test
* 09-01-2020, hoe kun je effectief afvallen?
* 16-05-2019, kinderen en gezonde voeding
* 21-02-2019, eetgewoonten doorbreken
* 27-12-2018, spijsvertering optimaliseren
* 01-11-2018, theesoorten
* 06-09-2018, honing
* 23-08-2018, gember – een superfood
* 07-04-2016, voorgesneden groenten versus vers
* 10-12-2015, tips voor de feestdagen
* 26-11-2015, optimale babyvoeding
* 06-08-2015, Ay Lin vertelt wat zijzelf op een dat eet (en waarom)
* 09-07-2015, basisbestanddelen van gezonde voeding
* 25-06-2015, veranderingen in je voeding doorvoeren en volhouden
* 11-06-2015, haar kijk op de Chinese levensstijl en hun omgaan met voeding
* 28-05-2015, inleiding