Stefaan de Wever (1956) richtte in 1982 de organisatie Groene Dag op. Voor deze vereniging deed hij studie naar de factoren die de gezondheid beïnvloeden, waaronder voeding, levenswijze, gedachten, attitude. Stefaan zocht hij naar methoden om mensen te motiveren om alles te doen wat mogelijk is om een positieve invulling te geven op elk van deze domeinen. Hij bestudeert de Natuurlijke Hygiëne, met het werk van alle pioniers en brengt dit naar voor op een compromisloze manier in cursussen, voordrachten en publicaties.
Stefaan is de auteur van tientallen boeken over natuurlijke gezondheid, stressbeheersing, positief denken, rauwkost en andere voedingsthema’s.

Interviews
* 02-11-2017, thee en koffie
* 24-08-2017, groentes rauw of koken
* 01-06-2017, energiegevende voeding
* 23-03-2017, diabetes type 2
* 29-12-2016, hoe kun je meer groentes eten?
* 19-05-2016, zuurvormende en basevormende voeding
* 06-10-2016, kruidenthee