Mohammed Boulahrir is een natuurgeneeskundige van wie het leven een keerpunt kende toen zijn moeder in 2009 de diagnose longkanker kreeg. Hij stopte met zijn werk om voor haar te zorgen en ging intensief op zoek naar informatie over kanker. Na haar overlijden in april 2010 besloot hij iets te doen om anderen te helpen deze ziekte te voorkomen. Dit leidde tot de oprichting van de Poweracademy en het programma “Master Your Health,” gebaseerd op zijn inzichten als natuurgeneeskundige.
Zijn passie voor gezondheid verspreidde zich snel en zijn lezingen trokken steeds meer interesse. Zijn boodschap is om niet te verharden in het leven, te accepteren dat dingen soms anders lopen dan gepland, en om schoonheid te vinden in pijnlijke gebeurtenissen. Hij benadrukt het belang van zelfliefde en het aanpakken van emotionele aspecten in combinatie met het aanvullen van voedingstekorten voor een gezond leven.

Mohammed Boulahrir heeft een indrukwekkende academische achtergrond in technische innovatiewetenschappen, klinische psycho-neuro-immunologie, orthomoleculaire geneeskunde, sociologie en andere disciplines. Hierdoor heeft hij een breed scala aan kennis en ervaring om zijn missie vorm te geven.

Interviews met Mohammed

* 29-02-2024, patronen doorbreken
* 28-09-2023, emotionele component van problemen