Ben je nieuwsgierig naar de krachtige voordelen van citroenolie en hoe deze je welzijn kan verbeteren? Luister dan naar het boeiende audio-interview met Hilde Schoonjans, een gepassioneerde voetreflexoloog uit Lokeren, die haar waardevolle ervaringen deelt op het gebied van etherische oliën.

 

In dit gesprek onthult Hilde hoe ze citroenolie effectief gebruikt op specifieke reflexzones, met name die van de lever. Ontdek waarom citroenolie niet alleen reinigende eigenschappen heeft, maar ook een krachtige antioxidant is die aanvulling biedt op vitamine C. Hilde deelt haar persoonlijke routine, waarbij ze eerst neutrale plantaardige olie op de voeten aanbrengt, gevolgd door een druppel citroenolie op de handen om deze toe te passen op de reflexzone van de lever.

Leer hoe de etherische olie doordringt via de huid, lymfe en bloedvaten, en binnen 20 minuten invloed heeft op elke lichaamscel. Hilde benadrukt ook de ontspannende effecten van voetreflexologie, met de leverreflexzone die overlapt met die van de maag en zonnevlecht – cruciale punten waar vaak stress wordt vastgehouden.

 Luister nu naar het interview met Hilde Schoonjans en lees meer over haar op reflexology4u.be.

Meer interviews met Hilde: