In een interview met Alie Wouda-van der Tuin van natuurpraktijk Aurora, duikt zij in de oorzaken en oplossingen voor hart- en vaatproblemen. Het interview biedt inzicht in de relatie tussen emotionele gezondheid en hart- en vaatziekten. Het benadrukt het belang van zelfreflectie en positieve innerlijke dialogen voor een gezond hart.

Je kunt het helemaal beluisteren via de link hieronder.

 

Naast bioresonantie benadrukt Alie het belang van zelfliefde en emotioneel welzijn als cruciale componenten voor een gezond hart.

Alie vertelt over een test, die ingaat op belemmerende overtuigingen en reactiepatronen die verbonden zijn met emotionele trauma’s. Ze identificeert afweermechanismen die vaak gepaard gaan met een gebrek aan zelfliefde en/of de neiging om anderen te veel te helpen.

Haar praktijk biedt trainingen aan om deze patronen te doorbreken. Daarbij ligt de focus op het aanpassen van gedrag en taalgebruik om een staat van innerlijk geluk te bevorderen. Alie benadrukt de biologie van overtuigingen en de rol van positieve emoties bij het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Door een collectieve staat van geluk na te streven, gelooft Alie dat een betere wereld mogelijk is, waarin angst en negativiteit minder grip hebben op ons welzijn.