In ons programma vertelt Djaï Heijn over de inzetbaarheid en effectiviteit van frequentietherapie.
Dit is geen nieuw ontdekte therapie, zo vertelt Djaï. Deze begon nadat Nikola Tesla in zijn zoektocht naar een eindeloze energiebron ging experimenteren met plasmalampen en een Tesla spoel.

Dajaï

Nikola Tesla ontdekte in experimenten op zichzelf dat via frequenties zijn energieniveau toenam en hij minder vaak ziek werd. Het waren dr. Royal Rife en George Lakhovsky die verder gingen met uitbouwen van de kennis over frequenties en gezondheid. Zij deden baanbrekend onderzoek naar resonantietherapie.

Alle cellen in je lichaam reageren goed op frequenties.
Het is net alsof het lichaam op zichzelf een radio-ontvanger is die reageert op microstroompjes. Tegenwoordig geven mensen verschillende namen aan hetzelfde principe: bio-resonantie, radionics, scalar wave therapy.

Alles is frequentie. Dus ook alles in het lichaam heeft een frequentie, zelfs een signaalstof als vitamine C.  Je kunt je lichaam nu ondersteunen met essentiële voedingsstoffen die nu via frequenties worden toegediend. In de huidige gezondheidszorg kunnen mensen nu zelf tekorten oplossen en aan hun welzijn werken.

Resonantietherapie kan ook op afstand worden ingezet, via de werking van quantumwetenschap. Deze gaat uit van een informatieveld, waarin geen tijd en ruime bestaan.

Djaï vertelt dat frequentietherapie meestal langzaam werkt door evenwichten te herstellen. Het is in te zetten bij een diversiteit van klachten.  
Meer informatie hierover kun je vinden als je googelt of zoekt op Pubmed op het woord ‘microcurrent’.