Hayo Bol bespreekt waterstoftherapie en Brown’s gas als krachtige antioxidanten die de vierde fase van water, een plasmafase, benutten voor therapie.

Het interview met Hayo kun je hieronder helemaal beluistern.

 

Hayo vertelt onder andere het volgende:
Waterstoftherapie adem je in via speciale apparatuur die waterstof produceert, terwijl waterstofperoxide als een pilletje in water wordt opgelost om bacteriën en parasieten te bestrijden.

Toepassingen van waterstofperoxide

Waterstofperoxide, hoewel instabiel, kan oraal worden ingenomen om schadelijke micro-organismen in het lichaam te verminderen. Hayo benadrukt ook de stimulerende effecten van infraroodtherapie op de productie van plasmawater, wat de viscositeit van lichaamsvloeistoffen bevordert voor een betere lichaamsfunctie.

Ervaringen en praktische toepassingen

Hayo deelt zijn recente ervaringen met Brown’s gas en waterstoftherapie. Hij geeft hierbij aan dat deze therapieën betaalbaar en ondersteunend zijn voor de gezondheid. Hij adviseert geïnteresseerden om literatuur te raadplegen, zoals het boek “The One Minute Cure for All Diseases” en artikelen op zijn website, om meer inzicht te krijgen in deze therapieën en de mogelijke toepassingen ervan.

Onderzoek 

Meer dan 600 onderzoeken zijn gepubliceerd over waterstofgas, waarbij een belangrijke conclusie is dat het vrije radicalen afvangt, waardoor lichaamscellen en vitale organen beschermd worden.
Waterstof is 175x effectiever dan vitamine C en 860x effectiever dan co-enzym Q10 vanwege zijn kleine en efficiënte werking op cellulair niveau. Het doneert elektronen aan giftige moleculen, wat resulteert in water, waardoor het subtiel ontgiftend werkt, vooral geschikt voor gevoelige personen. Waterstof werkt selectief door zich te binden met vrije zuurstof-oxidanten, resulterend in water. Het heeft bewezen eigenschappen zoals ontstekingsremming, anti-allergische, anti-veroudering, pijnvermindering, en bescherming van hart en huid. Bovendien versterkt het genexpressie, vertraagt ​​celafbraak, en verbetert het metabolisme. Waterstof heeft ook gunstige effecten bij diabetes, kanker, cognitieve functies, DNA & RNA-bescherming, en bescherming tegen straling, zonder enige toxische effecten.