Orthomoleculair therapeut Yvonne van Stigt adviseert zwangere vrouwen om evenwichtige multivitaminen te gebruiken met folaat en andere essentiële voedingsstoffen.

Beluister het interview met Yvonne via de link hieronder.


Yvonne deelt belangrijke inzichten over supplementen voor zwangere vrouwen, met de nadruk op evenwichtige multivitaminen en DHA. Ze waarschuwt voor het risico van een teveel aan vitamine A. Ook benadrukt Yvonne het gebruik van folaat in plaats van synthetisch foliumzuur.

Yvonne adviseert zwangere vrouwen om multivitaminen te gebruiken die folaat en andere essentiële voedingsstoffen bevatten. Ze benadrukt ook het belang van DHA, een omega-3 vetzuur dat cruciaal is voor de ontwikkeling van de baby’s brein, maar waarschuwt voor een te hoge dosering tijdens de zwangerschap.

Met oog op kwaliteit en zorgvuldige afweging, adviseert Yvonne zwangere vrouwen om hoogwaardige supplementen te gebruiken en voorzichtig te zijn met producten die oxidatie of onaangename geuren vertonen. Deze aanpak zorgt voor een gezonde ontwikkeling van zowel moeder als baby tijdens de zwangerschap.